Dhomat Tona

Kreu /  Dhomat

Kënaquni me komoditetin e dhomave tona me ajër të kondicionuar, secili i projektuar me përpikëri për të plotësuar çdo nevojë tuajën.

Dhomë treshe me pamje nga deti

30 m² | Shiko | Ballkon | banjë | Kondicioner | TV me ekran të sheshtë | Tarracë

Kjo dhomë me ajër të kondicionuar ka një ballkon me pamje nga deti. Çdo dhomë ka gjithashtu një gardërobë, TV dhe banjo private
me dush.

Dhomë Dyshe me pamje anësore nga deti

27 m² | Shiko | Ballkon | banjë | Kondicioner | TV me ekran të sheshtë | Tarracë

Kjo dhomë dyshe me ajër të kondicionuar është e përbërë e një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një tarracë me pamje nga deti. Njësia ka 2 shtretërit.

Dhomë dyshe me pamje anësore nga deti

27 m² | Shiko | Ballkon | banjë | Kondicioner | TV me ekran të sheshtë | Tarracë

Dhoma e bollshme dyshe ofron ajër kondicionuar, hyrje private, tarracë me pamje nga deti si si dhe një banjo private me dush. Njësia ofron 1 krevat.

Dhomë familjare me pamje nga deti

40 m² | Shiko | Ballkon | banjë | Kondicioner | TV me ekran të sheshtë | Tarracë

Kjo dhomë familjare me ajër të kondicionuar është i përbërë nga një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një tarracë me pamje nga deti. Njësia ka 3 krevate.

Dhomë Superiore Dyshe me Pamje anësore nga Deti

26 m² | Shiko | Ballkon | banjë | Kondicioner | TV me ekran të sheshtë | Tarracë

Dhoma e bollshme dyshe përmban ajër kondicionuar, një hyrje private, një tarracë me pamje nga deti si dhe një banjo private duke u mburrur me një banjë. Njësia ka 1 krevat.

Dhomë treshe me pamje anësore nga deti

32 m² | Shiko | Ballkon | banjë | Kondicioner | TV me ekran të sheshtë | Tarracë

Dhoma e bollshme treshe ofron ajër kondicioner, hyrje private, një tarracë me pamje nga deti, si dhe një banjo private me dush. Njësia ofron 2 krevate.

Dhomë dyshe me pamje nga deti

27 m² | Shiko | Ballkon | banjë | Kondicioner | TV me ekran të sheshtë | Tarracë

Dhoma e bollshme dyshe ofron ajër kushtëzimi, një hyrje private, një tarracë me pamje nga deti si dhe një banjo private me a banjë. Njësia ofron 1 krevat.

Dhomë treshe Superiore me pamje nga deti

32 m² | Shiko | Ballkon | banjë | Kondicioner | TV me ekran të sheshtë | Tarracë

Dhoma e bollshme treshe ofron ajër kushtëzimi , një hyrje private, një tarracë me pamje nga deti si dhe një banjo private me një banjë. Njësia ka 2 krevate.

Dhomë treshe superiore me pamje anësore nga deti

32 m² | Shiko | Ballkon | banjë | Kondicioner | TV me ekran të sheshtë | Tarracë

Dhoma e bollshme treshe përmban ajër kondicionuar, një hyrje private, një tarracë me det pamje si dhe një banjo private me dush. Njësia ka 3 krevate.

Dhomë Superiore dyshe ose dyshe me pamje anësore nga deti

26 m² | Shiko | Ballkon | banjë | Kondicioner | TV me ekran të sheshtë | Tarracë

Dhoma e bollshme dyshe ofron ajër kondicioner, hyrje private, një tarracë me pamje nga deti, si dhe një banjo private me dush.

Dhomë Superiore Dyshe ose Dyshe me pamje nga Deti

27 m² | Shiko | Ballkon | banjë | Kondicioner | TV me ekran të sheshtë | Tarracë

Dhoma e bollshme dyshe/dyshe ofron ajër kondicionuar, një hyrje private, një tarracë me pamje nga deti si dhe një banjo private duke u mburrur me një banjë.